banner

SONY

Za pośrednictwem tej strony możliwe jest zarejestrowanie swojego uczestnictwa w konferencji. Warunkiem zarejestrowania swojego uczestnictwa jest wypełnienie formularza rejestracyjnego i wyrażenie zgody na przetwarzanie danych na potrzeby organizacji konferencji. (zbiór danych jest zbiorem zarejestrowanym zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa w biurze Generalnego Inspektora Danych Osobowych. Rejestrujący ma prawo wglądu w zarejestrowane dane oraz domaganie się ich usunięcie i poprawienia.)

Uczestnicy konferencji wraz z materiałami konferencyjnymi otrzymają mapy krótkofalarskie, a 3 kluby z trzech różnych organizacji, które zarejestrują i będą uczestniczyć w konferencji w największej liczbie osób otrzymają druk 1000 kart QSL dwustronnych.

Time bw - Formularz rejestracyjny uczestnika konferencji

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

www